Färist

Lonbakken Mek. Verksted AS är Norges ledande färisttillverkare. Vi har unika lösningar som är patenterade. Vi har levererat drygt 8 000 färister över hela Norge och rekommenderas av Vegdirektoratet/Statens Vegvesen (norska Trafikverket).

Våra färister kan monteras på ett par timmar eller levereras färdigmonterade och redo att läggas i marken. Om du köper en färist med stålfundament så slipper du långa avbrott för formbygge, armering, gjutning och torkning.
Det är bara att förbereda marken och lyfta ner den färdiga färisten på plats. Efter några få arbetstimmar går det att köra på vägen igen.

Vi tillverkar även färister till betongfundament. Dessa levereras med ingjutningsfästen eller expanderbultar för betonginfästning. Alla delar på våra färister kan bytas ut om det av någon anledning skulle behövas! Se vår broschyr för mer information om dessa båda typer av färister.

Allt stål är varm galvaniserat i materialkvalitet S355J2 enligt NS EN 1462.

Våra färister är godkända av Vegdirektoratet/Statens Vegvesen (norska Trafikverket), som även rekommenderar våra produkter.